Brend Atelier Rebul


Atelier Rebul je danas uspostavljen kao ekskluzivna franšiza za distribuciju i marketing proizvoda Atelier Rebul, koji se mogu pohvaliti s 100 % prirodnih mirisa od čistih eteričnih ulja. Od izuzetne su važnosti visokokvalitetni sastojci iz različitih dijelova svijeta, poput prirodnih eteričnih ulja mandarine iz Bodruma, lavande iz Francuske, ruže iz Turske, gorke naranče iz Italije i cvjetova trešnje iz Japana. Brend Atelier Rebul je ekološki prihvatljiv. U duhu ekološke osviještenosti posebnu pozornost posvećuje i proizvodnji reciklirane ambalaže i mogućnosti dopune.


Široka ponudba izdelkov Atelier Rebul zajema parfumske vode, kolonjske vode, dišave za dom (difuzorje,  dišeče sveče in parfume za dom) ter negovalno linijo za roke in telo (trda mila, tekoča mila, gele za prhanje, losjone in kreme za roke).

Podatki o podjetju

NAZIV DRUŠTVA

HEMALUKS GLOBAL d.o.o.

SJEDIŠTE DRUŠTVA

Horvatova ulica 80/A

10000 Zagreb

TELEFON

+385 91 6139 659

E-POŠTA

info@atelierrebul.hr

MATIČNI BROJ

081265447

OIB

77324595119

NAŠ TIM

MANAGEMENT
Helena Naveršnik

  •  
MANAGEMENT
Marusha Pečečnik

  •  
MANAGEMENT
Vesna Bakran

  • vesna@atelierrebul.hr
VELEPRODAJA
Paula Grden

  • paula@atelierrebul.hr
B2B Prodaja
Sonja Dvornik

  • sonja@atelierrebul.hr

Tvrtka HEMALUKS GLOBAL d.o.o. je jedini ovlašteni dobavljač i distributer robne marke Atelier Rebul za Hrvatsku, čiji je proizvođač tvrtka Rebul JCR Kozmetik Istanbul, Turska. Za originalnost, kvalitetu, pravilno rukovanje tijekom transporta i skladištenja, kao i sigurnost i svježinu formula jamčimo samo proizvode kupljene na ovlaštenim prodajnim mjestima koje sami dobavljamo. Za sva ostala fizička ili online prodajna mjesta ne jamčimo originalnost i kvalitetu proizvoda